Gezelliggg - Lunchroom Caffè Chicco

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Chicco, koffie broodjes en meer is een gezellig bedrijf, we beschikken over 40 zitplaatsen aan 10 kleinere tafels en een "aanschuiftafel".

Door de ruime opstelling van de tafels en stoelen is er altijd voldoende ruimte voor gasten met een rolstoel, rollator maar zeker ook een kinderwagen of buggy.

Voor de kinderen is er een speelhoek maar en voor de allerkleinste staat er een kinderstoel of een stoelverhoger klaar.
A la carte

Gedurende onze openingstijden kunt u bij Chicco terecht voor een kopje koffie met iets lekkers of een lunch. (Zie hiervoor onze menukaart ).
Naast de vaste menukaart bieden we dagelijks een aantal wisselende gerechten en presenteren we bijvoorbeeld een dagsoep in een grote kom.


Groepen
We ontvangen erg graag grotere gezelschappen voor een lunch of speciale gelegenheid. Voor groepen van 4 tot 50 personen hebben we arrangementen waarmee u uzelf verwent tegen een schappelijke prijs. Mocht u een speciale wens hebben dan kunnen we ten alle tijden met u in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wat dacht u van een gezellig ontbijt ?

Krabbelkaart
Als gast van
Chicco kunt een "krabbelkaart" krijgen. Dit is een kaartje ter grootte van een bankpasje waarin stempels verzameld worden. Bij ieder bezoek krijgt u bij elke € 7,50 één stempel. Wanneer de spaarkaart vol gestempeld is (dit zijn slechts 12 stempels) heeft u een heerlijke Chicco van de maand verdient.
U krijgt uiteraard direct een nieuwe spaarkaart als u dat wilt zodat u direct weer nieuwe stempels kunt gaan sparen.
Mocht u de kaart een keer vergeten mee te nemen, dan zetten wij de stempel op uw kassa bon. Bij uw volgende bezoek kunnen we deze stempel op vertoon van de gestempelde kassa bon alsnog op de spaarkaart zetten. Vraag naar een spaarkaart bij uw bezoek aan
Chicco koffie, broodjes en meer en vergeet hem niet mee te nemen.

Faciliteiten
Wij zijn een bedrijf die graag voor iedereen klaar staat dus ook voor mensen met een lichamelijke beperking. Hierdoor beschikken wij over enkele extra faciliteiten die we in huis hebben. Denk daarbij aan:

  • Chicco is gelijkvloers

  • Brede gangpaden (breed genoeg voor rolstoelen, rollators en zelfs scootmobielen)


Cadeauartikelen
Bent u op zoek naar een origineel, uniek maar betaalbaar cadeautje? Koop dan eens een cadeaubon of een ontbijtbon van
Chicco koffie, broodjes en meer.

Voor de kleintjes onder ons hebben wij een leuke grabbelmand met leuke verrassingen.

Chicco koffie, broodjes en meer voor jong en oud een traktatie.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu