Links - Lunchroom Caffè Chicco

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Rial Installatie- & Beveiliging Techniek is een elektrotechnisch bedrijf met alle disciplines in de elektrotechniek, ICT en security.
Als u een betrouwbare en kostenefficiënte partner zoekt, die met passie voor techniek ontwerpt, realiseert en beheert, bent u bij Rial aan het juiste adres. Wij investeren maximaal in nieuwe, duurzame technieken en zorgen middels technisch beheer en onderhoud dat de door ons geplaatste oplossingen de grootst mogelijke bedrijfszekerheid genieten.
Rial Installatie- & Beveiliging Techniek staat 24uur per dag voor u klaar om u maximaal te ontzorgen. Dit biedt u en uw organisatie gemak en zekerheid.

Tel: 06-22282899
http://www.rialinstallatietechniek.nl
E.: info@rialinstallatietechniek.nlAutoschadeherstelbedrijf Frits Bloemen is sinds 1985 gevestigd in Doetinchem, gemakkelijk bereikbaar op het industrieterrein "Verheulsweide". In ons moderne middelgrote schade-herstelbedrijf, worden zowel personenauto's als lichte bedrijfswagens gerepareerd. Dit gebeurt in samenwerking met 6 professioneel opgeleide medewerkers die garant staan voor een kwalitatief uitstekende reparatie. Correcte klantenbehandeling, juiste schadecalculatie en vooral een vriendelijk woord voor onze relaties is erg belangrijk. Wij streven ernaar de autobezitter, opdrachtgever of tussenpersoon altijd netjes en compleet te informeren over het gehele schadeproces. Wij helpen u indien gewenst met het invullen van het schadeformulier en alle bijkomende zaken, zodat u de schade snel weer bent vergeten. Door gratis passend vervangend vervoer kunnen wij de mobiliteit van onze klanten garanderen. Naast grote autoschades kunt u ook bij ons terecht voor kleine autoschades. Zo kunnen wij u de service uitdeuken zonder spuiten aanbieden. Met deze techniek worden kleine schades verwijderd zonder spuitwerk, wat uiteraard een flinke kosten besparing oplevert.

Wij repareren voor alle verzekeringsmaatschapijen maar natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als er geen verzekeringsschade is. Mocht u de schade zelf moeten betalen, kunnen we altijd kijken naar bijvoorbeeld gebruikte onderdelen.

Autoschadeherstelbedrijf Frits Bloemen
Fabriekstraat 20b
7005 AR Doetinchem
T.: 0314-340637
E.: info@fritsbloemen.nl
H.: www.fritsbloemen.nl
Dagelijks zijn de mederwerkers van bakkerij Aloys Lurvink in de weer om de winkel weer gevuld te krijgen met de lekkerste producten.
Iedere dag vindt u er een groot assortiment aan broden en broodjes; natuurlijk dagvers en op speciaal verzoek zorgen zij dat u bij uw komst niet "misgrijpt"
Voor de zekerheid kunt u uw bestellingen zowel telefonisch als via email doen.
Onder het kopje "de broodbakker" krijgt u een kijkje in de "bakkerskeuken".

Daarnaast is uw meesterbakker "meester" in het maken van taarten en gebak. Ook voor speciale gelegenheden staan zij graag voor u klaar.
En.... bezorgen is natuurlijk geen prbleem.
Onde het kopje "de banketbakker" ziet u de banketbakker aan het werk met het maken van de lekkerste producten.

Natuurlijk zijn er de speciale gelegenheden zoals Sinterklaas, kerst, pasen.........
Voor deze feestdagen heeft uw meesterbakker dan ook prachtige gelegenheidproducten zoals de eigengemaakte chocoladeletters, de handgemaakte kersthuisjes en natuurlijk het gelegenheidsgebak
Houd daarom deze rubriek in de gaten om de bakker hiermee aan het werk te zien.

Bakkerij Lurvink
Rozengaardseweg 47
7001 DN Doetinchem
Tel.: 0314-325512
Email: info@bakkerijlurvink.nl
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu